Названі подарунки для оформлення передзамовлення на флагманські Samsung Galaxy Note10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися відомості про рекламні програми попереднього замовлення, які будуть діяти для флагманських смартфонів серії Galaxy Note10. Як повідомив відомий мережевий інформатор Еван Блэсс (Evan Blass) на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter, що такі програми будуть діяти у всіх чотирьох найбільших американських операторів.

Відзначимо, що від регіону до регіону програми попередніх замовлень відрізняються не принципово. Отже, оформили передзамовлення у Verizon, AT& T, T-Mobile і Sprint чекають подарунки у вигляді розумних годинників Galaxy Watch, повністю бездротових навушників Galaxy Buds і подвійної зарядної станції Samsung Wireless Charger Duo Fast Charge Stand.

Слоган на ранніх рекламних постерах говорить «Купи один [DaVinci] і отримай другий безкоштовно». DaVinci – це внутрішня кодова назва, яка використовується в Samsung для Galaxy Note10. У США такі пропозиції зазвичай полягають в покупці одного смартфона за повну вартість, а другий дається з умовою помісячної оплати за контрактом. Наприклад, купивши Galaxy Note10 з 256 ГБ пам’яті за 999 доларів (25 400 грн.) ви можете отримати другий «безкоштовно» з обов’язковою оплатою послуг зв’язку на $41,62 в місяць протягом двох років (1 100 грн.).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung проведе свій черговий захід Galaxy Unpacked 7 серпня у Брукліні в Нью-Йорку на спортивній арені «Барклайс-центр». Саме там будуть представлені нові смартфони серії Galaxy Note10. Початок роздрібних продажів очікується 23 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.