Творці TikTok роблять фірмовий смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія ByteDance (відома в Китаї під назвою Douyin) є творцем популярної відеоплатформи і соціальної мережі TikTok. Джерела повідомляють про те, що ByteDance працює над створенням власного смартфона в партнерстві з компанією Smartisan Technology.

В офіційній заяві представник ByteDance підтвердив, що смартфон спочатку входив в плани компанії. Згідно з інформацією китайських ЗМІ, смартфон від ByteDance знаходиться в розробці протягом останніх семи місяців. Проект очолює Ву Дечжоу (TikTok), який був одним з керівників Smartisan.

Для розробки смартфона ByteDance придбала ряд патентів у Smartisan Technology. Крім того, в ByteDance перейшли деякі співробітники компанії Smartisan, яка зіткнулася з фінансовими проблемами і була рада такій можливості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ByteDance була заснована в 2012 році, в даний час вона є провідним гравцем у технологічної індустрії Китаю і конкурує з такими гігантами, як Baidu і Tencent. Компанія має понад 300 мільйонів активних користувачів щомісяця тільки в Китаї. Але TikTok став продуктом глобального масштабу, який користується популярністю у всьому світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.