Відео дня: Google розсекретила нові функції Pixel 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google опублікувала замітку в своєму офіційному блозі, де розкриває перші подробиці про флагманський смартфон Pixel 4, чий повноцінний анонс повинен відбутися восени.

Однією з особливостей стане функція Motion Sense-безконтактне жестове управління, коли користувачеві досить провести в повітрі рукою перед смартфоном, щоб зробити будь-яку дію.

Pixel 4 стане першим пристроєм з технологією Soli, на якій базується Motion Sense. Технологія Soli розроблялася компанією вже кілька років. Такими безконтактними жестами можна буде перемикати музичні треки, відкладати будильники, відхиляти дзвінки, і так далі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З часом Motion Sense планується розвивати. Функція буде працювати не у всіх регіонах.

Також в тизерному відеоролику показана робота розблокування за допомогою розпізнавання обличчя. Для цього використовується інфрачервоні камери і спеціальний «радар» Soli, визначає, що користувач наблизив обличчя. В результаті, для розблокування не потрібно піднімати смартфон або натискати на екран, як це відбувається, до приклад, в iPhone. Як обіцяє Google, розблокування працює майже в будь орієнтації, навіть якщо смартфон тримають «догори ногами».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.