Відомий інсайдер OnLeaks злив характеристики Samsung Galaxy Note10 і Galaxy Note10+

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий інсайдер Стів Макфлай (Steve H. McFly), більш відомий під ніком OnLeaks, опублікував точні характеристики смартфонів Samsung Galaxy Note10 і Galaxy Note10+, отримані ним від власних інформаторів.

Ця людина прославився регулярними зливами інсайдерської інформації і точними тривимірними моделями прийдешніх смартфонів, так що ці відомості з високою часткою ймовірності підтвердяться офіційно вже через пару тижнів.

Отже, Samsung Galaxy Note10 буде оснащений екраном Samsung Infinity-O AMOLED з діагоналлю 6,3 дюйма і однокристальних системою Qualcomm Snapdragon 855 Plus або Samsung Exynos 9825. Об’єм оперативної і флеш-пам’яті в базовій конфігурації складе 8 і 256 ГБ відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В основній камері будуть встановлені датчики зображення роздільною здатністю 12, 16 і 12 Мп з ширококутним, надширококутним і телефото об’єктивами відповідно. Ємність акумулятора складе 3600 мА·год. він буде підтримувати 45-ватну провідну зарядку, але в комплекті буде тільки 25-ватний адаптер. Також буде підтримуватися зворотна 15-ватну зарядка інших пристроїв. Оновлений стилус S-Pen буде підтримувати повітряні жести Air Actions.

Samsung Galaxy Note10+ отримає екран діагоналлю 6,8 дюйма, такі ж однокристальні системи і набір пам’яті. В основній камері з’явиться тимчасовий модуль DepthVison ToF. Ємність акумулятора складе 4300 мА·год. це все відмінності старшої моделі.

Samsung Galaxy Note10 і Galaxy Note10+ будуть анонсовані 7 серпня цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.