Нарешті стало відомо, чим Samsung Galaxy Note10 відрізняється від Galaxy Note10+

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Мережі є вже чимало подробиць про смартфонах Samsung Galaxy Note10 і Note10+, але до цих пір не було ніяких систематизованих даних про те, чим же вони все-таки відрізняються. І ось зараз джерело взялося усунути цю прогалину.

Перша відмінність стосується дисплеїв. Екран стандартного Galaxy Note10 характеризується діагоналлю 6,3 дюйма і роздільною здатністю Full HD, Galaxy Note10+ зможе похвалитися матрицею діагоналлю 6,8 дюйма роздільною здатністю 1440p.

По частині однокристальних систем різниці немає ніякої, І та, і інша модель будуть пропонуватися у варіантах і зі Snapdragon 855, і з Exynos 9825. Те ж саме з об’ємом флеш-пам’яті-він складе по 256 ГБ, а ось оперативної пам’яті в молодшій моделі буде тільки 8 ГБ, в той час як старша отримає 12 ГБ ОЗУ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Набір класичних датчиків зображення однаковий і для Galaxy Note10, і для Note10+: він представлений модулями роздільною здатністю 12, 12 і 16 Мп. Але в старшій моделі на додаток буде ще камера 3D ToF.

Нарешті прояснився питання з ємністю акумуляторів і потужністю швидкої зарядки. Різні джерела то приписували Galaxy Note10 зарядку потужністю 45 Вт, то спростовували ці дані. У реальності ж все виявилося досить просто і логічно: Galaxy Note10 отримав акумулятор ємністю 3500 мА·год і підтримку швидкої зарядки потужністю 25 Вт, а в старшій моделі встановлений акумулятор ємністю 4300 мА·год і підтримується швидка зарядка потужністю 45 Вт.

Само собою, маса у моделей теж різна: Galaxy Note10 — 168 грамів, Galaxy Note10+- 198 грамів.

По частині можливостей стилуса S Pen різниці немає. Обидві моделі будуть доступні в чорному і білому кольорах, але у звичайного Galaxy Note10 буде ще червоний варіант, а у Galaxy Note10+ — версія під назвою Crystal gradient.

Нагадаємо, офіційна прем’єра смартфонів відбудеться 7 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.