Таємниця Google Pixel 4 потрохи розкривається

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На днях ми дізналися, що смартфони Google Pixel нового покоління можуть отримати якийсь невідомий елемент над екраном. Вчора фотографії захисних стекол це підтвердили, але не внесли ясності щодо того, що ж це за елемент.

Це може бути як міні-радар для безконтактного управління якимись функціями, так і система безпеки для функції розпізнавання особи або датчик для технології, аналогічної Apple True Tone. А то і зовсім щось інше.

Однак, схоже, вірним є другий варіант. Джерело розповіло, що по вулицях Нью-Йорка ходять співробітники компанії Google і пропонують людям за невелику винагороду просканувати телефоном Google своє обличчя.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому вони прямо говорили, що збирають дані для поліпшення функції розблокування по обличчю нового покоління в смартфонах.

«Гуглологи» у разі згоди давали людині якийсь незрозумілий телефон в дуже великому чохлі, а чоловік повинен був активувати фронтальну камеру і провести ряд маніпуляцій. Можна припустити, що це якраз був Pixel 4 або Pixel 4 XL.

Що стосується винагороди, представники Google пропонували натомість подарункову п’ятидоларову карту Amazon або Starbucks. До слова, також співробітники пошукового гіганта відзначили, що у них є подібні команди і в інших містах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.