Представлений Asus ROG Phone 2 – Новий король серед ігрових смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На день раніше, ніж планувалося, був представлений ігровий смартфон Asus ROG Phone 2, який призначений для хардкорних геймерів і досвідчених користувачів Android.

Смартфон отримав екран AMOLED з діагоналлю 6,59 дюйма роздільною здатністю 2340х1080 пікселів з частотою оновлення 120 Гц і затримкою 1 мс (також доступні режими 60 Гц і 90 Гц). Він підтримує розширений динамічний діапазон. Екран перевищує межі колірного простору DCI-P3 (108%) і може похвалитися ідеальною точністю кольору (deltaE <1). Сенсорний датчик має частоту роботи 240 Гц, в результаті чого швидкість реакції смартфона на дотики користувача до екрану навіть вище, ніж у iPhone XS Max.

З боків екрана розташовані фронтальні стереодинаміки з підтримкою DTS: X Ultra, що дозволяє імітувати багатоканальний звук. Вони були збільшені і стали в 2,5 рази голосніше, ніж динаміки першого покоління Asus ROG Phone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На бічній панелі розташовані додаткові кнопки AirTriggers, які працюють так само, як і справжні тригери на геймпаді. Крім того, вони можуть розпізнавати жест змахування.

Є два вібраційних моторчка, один ліворуч і ще один праворуч. Це буде використовуватися в іграх для спрямованого тактильного зворотного зв’язку. Asus удосконалила моторчики, щоб зменшити затримку зворотного зв’язку до 20 мс.

Є роз’єм 3,5 мм для навушників, а також чотири мікрофони. Розміщення антени забезпечує підключення Wi-Fi з малою затримкою і високою пропускною здатністю. Asus ROG Phone 2 оснащений SoC Snapdragon 855 Plus, 12 ГБ оперативної пам’яті LPDDR4X і до 512 ГБ флеш-пам’яті UFS 3.0.

В основній камері встановлені датчики зображення роздільною здатністю 48 (Sony IMX586) і 13 мп з кутом огляду 125°. Фронтальна камера має роздільну здатність 24 Мп.

Щоб запобігти перегріву, Asus встановив вентиляційні отвори. Також на смартфон можна закріпити кулер AeroActive Cooler II другого покоління. Він в чотири рази тихіше (24 дБ) і працює більш ефективно. Цей кулер також може виступати в якості підставки.

Були представлені і додаткові аксесуари, наприклад, ROG Kunai Gamepad, що складається з двох частин, який можна використовувати в поєднанні з док-станцією TwinView Dock II, яка дає гравцям додатковий сенсорний екран з такими ж характеристиками, як у Asus ROG Phone 2. Крім того, док-станція включає кулер і акумулятор ємністю 5000 мА•год.

Сам Asus ROG Phone 2 отримав акумулятор на 6000 мА•год, цього вистачає на 7 годин гри в PUBG. Підтримується 30-ватна швидка зарядка Asus ROG HyperCharge.

Смартфон працює під управлінням Android 9.0 Pie.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.