Новий Nokia 7.2 отримає вражаючий модуль камери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2017 і 2018 роках HMD Global побудувала лінійку мобільних пристроїв Nokia, спираючись на ностальгію. Тепер же компанія відмовилася від бажання зіграти на ностальгічних нотах і почала вибудовувати портфоліо сучасних мобільників. Вона готує до виходу Nokia 7.2, який, швидше за все, можна буде віднести до сегменту «середній мінус».

Виробник аксесуарів вже приготував силіконовий чохол для новинки і продемонстрував його, а заодно і показав сам смартфон. Якщо ці рендери достовірні, то Nokia 7.2 отримає акуратний каплевидний виріз під фронталки. Рамки навколо дисплея показані мінімальні, але майже напевно у реального продукту вони будуть товщі.

Але відмінна і яскрава деталь дизайну Nokia 7.2 запропонована на тильній стороні. На кшталт пристроїв Moto, тут вбудували масивний круглий блок основної камери з трьома датчиками зображення і світлодіодним спалахом. Нижче модуля камери знаходиться дактилоскопічний датчик.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зображення також дають розуміння, що Nokia 7.2 володіє портом USB Type-C і ґратами для динаміка на нижньому торці, а на верхній грані є 3,5 мм роз’єм для навушників і мікрофон для шумозаглушення.

На рівні чуток говорять про те, що смартфон отримає чіп Snapdragon 660, акумулятор ємністю 3500 мА і в основній камері ключовим буде датчик на 48 Мп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.