Honor 9X Pro не дуже сильно відрізняється від Honor 9X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за Honor 9X в базі даних китайського регулятора TENAA з’явився і смартфон Honor 9X Pro, в результаті чого ми, нарешті, може скласти практично фінальну думку про пристрій.

До цього моменту були розбіжності і певні нерозуміння щодо відмінностей між версіями. Однак тепер остаточно зрозуміло, що потрійну основну камеру отримала тільки модель Honor 9X Pro.

В основній камері встановлені датчики зображення роздільною здатністю 48, 8 і 2 Мп, тоді як висувна фронтальна камера у цього смартфона має роздільну здатність у 16 Мп, як і в молодшої моделі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це є головною відмінністю Honor 9X Pro від Honor 9X, так як дисплеї і однокристальні системи в цих моделях використовуються однакові. Мова йде про панелі діагоналлю 6,59 дюйма роздільною здатністю 2340×1080 пікселів і про SoC Kirin 810 відповідно.

Що стосується пам’яті, то користувачам запропонують версії з 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам’яті, а також з 8 ГБ ОЗУ і 256 ГБ флеш-пам’яті. Акумулятор в даному випадку буде трохи більш ємним (4000 проти 3900 мА•год). Дактилоскопічний датчик вбудований в бічну панель.

Презентація Honor 9X і Honor 9X Pro очікується 23 липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.