Розробники розповіли про нові функції MIUI 10, вони з’являться і в MIUI 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi безперервно допрацьовує оболонку MIUI і часто інформує про функції, які будуть впроваджені в інтерфейсі найближчим часом. Ось і на цей раз розробники розповіли про нововведення, які з’являться в MIUI 10 найближчим часом, а потім перейдуть і в MIUI 11.

Таких функцій кілька. Перша – 3D-жести: малюючи об’ємні фігури в повітрі, користувачі зможуть запускати асоційовані з ними програми.

Наступна функція-помічник із сортування сміття, який буде працювати із застосуванням фірмового голосового асистента. Смартфону можна буде задати питання, наприклад, в який контейнер викидати пакет з-під молока або кавунові кірки. Метою цього, по суті, додатку є захист навколишнього середовища.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Третя функція — розмиті мініатюри. Її вирішено запровадити для більшої приватності — щоб сторонні люди не бачили випадково відкриті на смартфоні мініатюри зображень. Причому це можна буде робити як в галереї, так і в додатку камери.

Ну а четверта функція — оновлене рішення, що дозволяє заховати виріз екрану. Тут передбачено три варіанти: вирізу — як він є, виріз маскується чорною смугою вгорі, на ньому відображається інформація (заряд акумулятора, рівень прийому сигналу стільникового зв’язку і т. д.), виріз маскується чорною смугою, службові дані відображаються під нею.

На жаль, про терміни впровадження цих функцій в глобальну версію MIUI поки не повідомляється.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.