Стали відомі ціни на всі моделі iPhone 2019 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сайт Wccftech опублікував витік щодо цін на моделі iPhone, які Apple випустить в цьому році. Джерела видання стверджують, що в Китаї оновлена модель iPhone XR буде коштувати від 989 доларів, iPhone X від 1292 доларів, а iPhone X Max від 1422 доларів.

Поточні ціни на актуальні моделі iPhone в Китаї на кілька сотень доларів менше, з чого можна зробити висновок, що в цьому році смартфони Apple подорожчають. Втім, це лише здогадки, які можуть не мати нічого спільного з реальністю.

Презентація нових моделей iPhone за традицією відбудеться на початку вересня. Тоді ми і дізнаємося достовірно, за скільки їх можна буде купити. У будь-якому випадку підвищення цін не представляється чимось неймовірним, адже в минулому Apple неодноразово збільшувала вартість своїх мобільних пристроїв. Перша модель продавалася в США за 499 доларів, а тепер навіть 1000 доларів здаються адекватними цінником за смартфон не з топовими параметрами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тим часом в Україні знижуться ціни на популярні минулорічні моделі. Так вкрай успішний Apple iPhone Xr вже можна придбати менш ніж за 20 000 гривень. Аналіз цін можете переглянути нижче.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.