5G-версія Samsung Galaxy A90 вже похвалилася своєю продуктивністю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий смартфон Samsung Galaxy A90, чутки про який ходять в Мережі протягом останніх кількох місяців, буде випущений у версії з підтримкою мереж 5G, а також в більш доступній версії з підтримкою 4G.

За чутками, обидві моделі повинні бути побудовані на базі флагманської однокристальної системи Snapdragon 855, тільки у випадку з Samsung Galaxy A90 5G додатково буде використовуватися модем Snapdragon X50.

Дана версія, яка проходить під модельним номером SM-A908N, була протестована в популярному тестовому додатку Geekbench, який підтвердив характеристики очікуваного пристрою. Смартфон дійсно отримав мобільну платформу Snapdragon 855, а також 6 ГБ оперативної пам’яті і операційну систему Android 9 Pie.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В однопоточному режимі 5G-версія Samsung Galaxy A90 набирає 3458 балів, а при використанні всіх ядер результат склав 10852 бали.

Імовірно, смартфон отримає екран Super AMOLED діагоналлю 6,7 дюйма, потрійну основну камеру з датчиками зображення роздільною здатністю 48, 12 і 5 Мп. Однак форм-фактор слайдера, який смартфону приписували навесні, очікувати не варто. Фронтальна камера буде висувною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.