Xiaomi CC9, Xiaomi CC9e і Xiaomi CC9 Meitu Custom Version надходять у продаж

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні у продаж надходять смартфони Xiaomi CC9, Xiaomi CC9e і спеціальне видання Xiaomi CC9 Meitu Custom Version, яке носить внутрішню назву «Маленька фея».

Тепер з’явилися додаткові відомості, за що покупцям пропонують 378 доларів (9 800 грн.), крім 8 ГБ оперативної і 256 ГБ флеш-пам’яті. На відміну від двох інших представників даної лінійки, цей телефон оснащений власним алгоритмом фотозйомки Meitu.

Розробники стверджують, що камера цього смартфона забезпечує чудову продуктивність і розширені можливості. Цей смартфон повинен знімати краще, незважаючи на те, що у всіх трьох моделях використовуються однакові датчики зображення і об’єктиви. Дуже важливу роль, як ми вже неодноразово переконувалися, грає програмне забезпечення, яке в даному випадку відповідає Meitu. Xiaomi підтверджує, що камера була на 100% налаштована фахівцями Meitu.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Втім, цілком може статися так, що всі поліпшення будуть зводитися до наявності різних косметологічних фільтрів або бьютификаторов, які подобаються далеко не всім користувачам. Це частково підтверджується інформацією про наявність безлічі видів портретних знімків, 22 ефектів краси і так далі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.