Користувачі Huawei поділилися враженнями від EMUI 10 на базі Android 10 Q

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei продовжує активне тестування оболонки EMUI 10 на базі операційної системи Android 10 Q серед користувачів близько 20 моделей своїх смартфонів.

Власники смартфона Huawei P30 Pro, які вже отримали бета-версію EMUI 10, поділилися першими знімками екрана, демонструючі інтерфейс і деякі додатки.

В цілому інтерфейс в EMUI 10 і EMUI 9 не сильно відрізняється один від одного. Різниця, яку можна відразу зафіксувати, полягає в компонуванні і налаштування кольору підключаємого віджета погоди на робочому столі. У спадному меню використовується напівпрозорий фон, що, на думку тестерів, ускладнює читання деяких параметрів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В цілому робота системи жестів на екрані не змінилася, але швидкість швидкого перемикання між завданнями значно збільшилася. Основні функції камери в основному збережено, але введені нові шрифти, значки, вкладки масштабування з ручним керуванням, фільтри і так далі. Крім того, режими в камері перемикаються більш плавно.

Так як в даний момент версія EMUI 10 на базі Android 10 Q знаходиться все ще у начальнй стадії, до моменту виходу фінальної версії можуть відбутися значні зміни. Але користувачі вже зараз виділяють поліпшену швидкість і чуйність інтерфейсу у всіх розділах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.