Nubia Z19 перевершить Huawei P30 Pro за можливостями фронтальної камери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні генеральний директор Nubia Ні Фей (Ni Fei) підтвердив, що компанія робить флагманський камерофон. Якщо вірити словам Ні Фея, майбутній смартфон Nubia Z19 буде прямо конкурувати з Huawei P30 Pro.

Як зазначив Ні Фей, мобільна фотографія останнім часом зробила крок далеко вперед. Ми отримали камери з декількома модулями, оптичний зум і інші технології, що дозволяють знімати навіть нічне небо із зорями і заперечувати, якщо ми скажемо, що це стандарт для сучасної індустрії смартфонів.

Однак основна і фронтальна камери зазвичай сильно відрізняються за можливостями одна від одної, при цьому для шанувальників селфі фронтальна камера є дуже важливою. Тому Nubia вважає, що справжній флагманський камерофон повинен мати однакові з точки зору можливостей камери, які легко будуть справлятися з різними сценаріями: при зйомці ландшафту, людей, денних фотографій, нічних знімків і фотографій при слабкому освітленні, селфі та ін.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Nubia Z19 повинен отримати одну з кращих фронтальних камер на ринку, можливо, навіть кращу. Поки що лідером у рейтингу DcOMark за якістю селфі є Asus ZenFone 6 з камерою-перевертнем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.