Samsung запросила на Galaxy Unpacked в Нью-Йорк та оголосила дату анонсу флагманського планшетофона Galaxy Note 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung Electronics оголосила дату наступного заходу Galaxy Unpacked. Подія відбудеться 7 серпня і пройде в Нью-Йорку в Барклайс-центрі, де вже проводився анонс Galaxy Note 9 в минулому році.

На заходах Galaxy Unpacked в останні роки корейський виробник представляє свої флагманські пристрої. На презентації в серпні родзинкою програми повинен стати новий планшетофон Galaxy Note 10.

У запрошенні, традиційно, не дається багато інформації. Однак відразу можна помітити два елементи-стилус і отвір камери. Стилус S Pen є традиційним атрибутом серії Galaxy Note. А така одинарна камера очікується в якості фронтальної в отворі у верхній частині екрана по центру. Це буде одна з головних зовнішніх відмінностей Galaxy Note 10 від флагманів серії Galaxy S10.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У цьому році від компанії очікується відразу дві моделі — стандартний 6,28-дюймовий Samsung Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10 Pro або Note 10+ з екраном побільше. Також можуть бути представлені версії 5G обох моделей і спрощений варіант Galaxy Note 10e.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.