Смартфони з ефективною площею дисплея більше 100% дозволять відмовитися від фізичних кнопок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe тиждень тому пояснив, чому смартфони можуть мати ефективну площу дисплея понад 100%, а також додав, що Samsung скасувала прототип смартфона з ефективною площею дисплея близько 110%.

Тепер він продовжив цю тему, стверджуючи, що подібні екрани, які будуть загинатися навколо смартфона, допоможуть вирішити питання з відсутністю фізичних кнопок. На його думку, найближчим часом все більше виробників буде випускати смартфони без роз’ємів і фізичних кнопок. До речі, Huawei, з якою знімуть частину санкцій, вже тестує такий смартфон.

Інсайдер стверджує, що вигнутий екран буде не тільки красивим, але і практичним рішенням. З боків смартфона на екрані можна буде розташувати сенсорні клавіші управління гучністю. Тривале натискання дозволить включати і вимикати смартфон. Також будуть передбачені жести для швидких операцій, таких як створення скріншотів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В ігровому режимі бічна частина дисплея стане альтернативою кнопок L та R, які розташовані у геймпадів під вказівними пальцями, і надасть нові органи управління.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.