Скріншоти EMUI 10 розкрили нові можливості смартфонів Huawei

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сайт FunkyHuawei опублікував скріншоти тестової збірки оболонки EMUI 10. Це оновлення вийде восени і буде доступно в складі Android Q смартфонам Huawei.

Скріншоти зроблені на смартфоні Huawei P30 Pro. Ми вже бачили щось подібне, але новий витік свідчить про деякі можливості поновлення, про які не було відомо раніше.

У EMUI тепер новий логотип, але в цілому інтерфейс оболонки не сильно змінився. У віджета «Погоди» з’явилася нова заливка – вона відповідає поточним погодним умовам. Шторка з швидкими налаштувань отримала напівпрозорий фон.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У EMUI 10 підтримуються ті ж жести навігації, які присутні в чистому Android Q, в тому числі швидке переключення між додатками потягіваніем бару вправо і вліво в нижній частині екрана. Анімація стала більш плавною.

У фірмових додатках Huawei змін небагато – змінилося лише оформлення деяких елементів дизайну. До моменту релізу EMUI 10 компанія Huawei додасть в них набагато більше нововведень. В оболонці також містяться всі нові можливості операційної системи, про які ми розповідали докладно.

У додатку камери немає ніяких нових режимів, але фільтрів, змінюють колірну температуру зображення в режимі реального часу, стало більше. Крім того. з’явився слайдер, яким можна регулювати інтенсивність застосування фільтра.

Оновлення до EMUI 10 отримають 17 моделей смартфонів Huawei, причому в списку присутні як флагманські пристрої, так і апарати середнього рівня. Крім того, незважаючи на заборони, є надія на те, що Huawei продовжить випускати смартфони, і на них буде встановлено Android Q з новою версією оболонки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.