OnePlus 7 Pro почав дешевшати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus цього року представила два смартфони. Стандартна версія, OnePlus 7, виявилася практично точною копією OnePlus 6T. А ось старший брат став повноцінним флагманом. OnePlus 7 Pro виявився найдорожчим смартфоном в історії компанії, але вчора з’явилася інформація про те, що травнева новинка почала дешевшати.

GizChina повідомляє, що в Канаді вартість OnePlus 7 Pro впала на 100 канадських доларів або 75 доларів США. Мова йде про стандартну модифікацію, яка передбачає 6 Гб оперативної пам’яті і накопичувач місткістю 128 Гб. Тепер ця версія флагмана коштує 685 доларів США.

OnePlus 7 Pro в конфігураціях 8/256 Гб і 12/256 Гб також подешевшав, причому трохи більше. Після прайс-ката вартість смартфона з 8 Гб оперативки склала 715 доларів США, з 12 Гб ОЗУ – 770 доларів США. Ціна впала на 85 доларів США.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що OnePlus 7 Pro – перший девайс виробника, який отримав висувну фронтальну камеру. Її роздільна здатність становить 16 Мп. Основна камера представлена трьома модулями. Головний має роздільну здатність 48 Мп. Також є «ширик» на 16 Мп і 8-мегапіксельний телеоб’єктив з 3-кратним оптичним збільшенням.

Ще однією фішкою флагмана на Snapdragon 855 є дисплей. У смартфоні використовується OLED панель з роздільною здатністю Quad HD+, частотою оновлення 90 Гц і вбудованим сканером відбитків пальців. Зазначимо, що в Україні вартість OnePlus 7 Pro стартує з позначки в 19 999 гривень або 765 доларів за модифікацію 6/128 Гб. У Китаї ціна флагмана стартує з позначки в 627 доларів на момент написання замітки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.