Huawei готова випустити нову версію Mate 20X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Версія смартфона Huawei Mate 20X 5G з’явилася в базі даних китайського агентства TENAA. Його продажі в Китаї повинні стартувати в найближчі тижні і зараз він проходить необхідну сертифікацію.

Смартфон Huawei Mate 20X 5G повинен був почати продаватися у Великобританії в кінці травня, проте прийом попередніх замовлень на пристрій був припинений у зв’язку з торговою війною Китаю з США.

Як підтвердив регулятор, Huawei Mate 20X 5G має одну особливість — модель підтримує роботу з двома SIM-картами. Смартфон може стати першим смартфоном з підтримкою мереж 5G і двох SIM-карт. Це буде особливо актуально, поки покриття мереж п’ятого покоління ще не дуже широко.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше віце-президент лінійки смартфонів Huawei Брюс Лі (Bruce Lee) підтвердив, що компанія поки єдина на ринку пропонує 5G-смартфон, який підтримує режими роботи SA і NSA. Інші платформи 5G підтримують лише одну SIM-карту, але в Huawei Mate 20X 5G одна SIM-може працювати в 5G, а друга — в 4G LTE.

Від базової моделі Huawei Mate 20 X версія з 5G має дві основні відмінності — знижена до 4200 мА·год ємність акумулятора при підвищеній до 40 Вт потужності зарядки. Інші характеристики залишилися колишніми, включаючи екран OLED діагоналлю 7,2 дюйма, підтримку стилуса, процесор Kirin 980, 8 ГБ ОЗУ і потрійну основну камеру. Точні терміни випуску поки не оголошені.

Huawei поки не оголосила точної дати початку продажів Mate 20X 5G.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.