Samsung і Apple не можуть наздогнати OnePlus

OnePlus 7 Pro — це відмінний смартфон в багатьох сенсах, але є одна річ, яка його по-справжньому підносить над конкурентами — це швидкість: покористувавшись їм навіть короткий час, ви помітите, що цей смартфон встановлює абсолютно новий стандарт продуктивності і плавності.

Така особливість OnePlus 7 Pro пов’язана з тим, компанія OnePlus фокусується на двох основних аспектах роботи зі смартфоном: перша — це ретельна оптимізація програмного забезпечення, яка прагне усунути кожну зайву мілісекунду затримки, а друга — впровадження абсолютно нового типу дисплея для неігрових смартфонів, який має частоту оновлення 90 разів у секунду, що набагато вище, ніж у всіх інших топових смартфонів на ринку, екран яких оновлюються зі швидкістю 60 разів в секунду.

Добре, у новітніх на сьогоднішній день iPhone і Samsung Galaxy ще немає цієї 90-герцовой технології відображення, але вона ж напевно повинна з’явитися в наступних поколіннях цих флагманів, вірно? Так, мала б, але, швидше за все, не з’явиться.

Різні інсайдери Samsung стверджують, що Galaxy Note 10 не отримає дисплей з частотою оновлення 90 Гц і від Apple в даний час також не очікується нічого подібного. Але як же так виходить, що, ймовірно, найбільш вражаюча нова мобільна технологія 2019 року не буде присутня в самих просунутих смартфонах цього покоління, випущеними найбільшими компаніями в світі? Чи означає це, що Samsung і Apple банально не встигають за OnePlus?

Якщо Samsung і Apple дійсно не зможуть встановити 90-герцовий дисплей у своїх майбутніх флагманах, то, зрозуміло, єдине логічне припущення полягає в тому, що вони просто не встигають. Але чому вони опинилися позаду OnePlus? Чому дві компанії, які так сильно залежать від продажів своїх смартфонів, не збираються впроваджувати найгарячішу з доступних технологій і дозволяють китайської компанії піти вперед з титулом самого продуктивного смартфона?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.