Характеристики Honor 9X вже злиті у Мережу

Інсайдер під ніком RODENT950, який часто публікує першим достовірні новини по продуктам Huawei, виклав попередні характеристики смартфона Honor 9X.

Honor 9X буде оснащений РК-екраном діагоналлю від 6,5 до 6,7 дюймів, який буде врізана фронтальна камера роздільною здатністю 20 Мп. В основній камері буде три модулі, включаючи головний роздільною здатністю 24 Мп, ширококутний 8-мегапіксельний, а також модуль роздільною здатністю 2 Мп для зчитування інформації про глибину сцени.

Джерело підтверджує, що Honor 9X буде оснащений новітньою 7-нанометровій однокристальних системою Kirin 810, яка також буде використовуватися в Huawei Nova 5 і Honor 9X Pro.

Обсяг оперативної і флеш-пам’яті інсайдер не призводить, але логічно очікувати кілька конфігурацій. Смартфон буде оснащений акумулятором ємністю 3750 мА•год з підтримкою 10-ватної зарядки.

Honor 9X буде працювати під управлінням EMUI 9 на базі Android 9 Pie. Дата виходу не повідомляється, проте варто згадати, що Honor 8X був випущений у вересні 2018.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.