Смартфон Xiaomi Mi Max 4 матиме Snapdragon 720 і акумулятор на 6000 мА•год

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На цьому тижні з’явилася інсайдерська інформація, згідно з якою компанія Xiaomi відмовилася від подальшого розвитку лінійки Xiaomi Mi Max, так що Xiaomi Mi Max 4 нібито не побачить світ.

Інформація офіційно не була підтверджена виробником, тому не варто дивуватися факту появи нових неофіційних зображень і чуток про Xiaomi Mi Max 4, який в підсумку все ж може опинитися на прилавках магазинів.

В цей раз йому приписують екран Super AMOLED виробництва Samsung дозволом 2340х1080 пікселів з співвідношенням сторін 19,5:9. Смартфон спочатку буде підтримувати функцію DC Dimming. Дактилоскопічний датчик вбудований під поверхню екрану.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фронтальна камера, сенсори і розмовний динамік розташовуються на верхній межі екрану, яка є найширшою у смартфона. Роздільна здатність фронтальної камери становить 16 Мп при діафрагмі F/2,1. Є підтримка портретного, панорамного та інших режимів. В основній камері очікується використання датчиків зображення роздільною здатністю 24, 16 і 12 Мп, а також об’єктивів з діафрагмою F/2,0, F/2,2 і F/2,4.

За новими даними Xiaomi Mi Max 4 побудований на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 720, обсяг оперативної пам’яті складе 6-8 ГБ, а ємність флеш-пам’яті дорівнює 64, 128 або 256 ГБ.

Ємність акумулятора повинна скласти 6000 мА•ч, смартфон буде підтримувати швидку зарядку і зможе виступити в ролі портативного акумулятора для інших мобільних пристроїв.

Час покаже, які інсайдери були праві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.