В App Store розробники і видавці отримають на 64% більше доходу, ніж в Google Play

Основні видавці додатків для Apple App Store зафіксували середню валову виручку близько 83,8 мільйона доларів
Згідно з новим звітом Sensor Tower, найуспішніші видавці в магазинах Google Play і Apple App Store, в першому кварталі цього року заробили в середньому по 130 мільйонів доларів.

Основні видавці додатків для Apple App Store зафіксували середню валову виручку близько 83,8 мільйона доларів, що на 64% більше, ніж 51 мільйон доларів, які отримують видавці в Google Play.

Співробітники Sensor Tower проаналізували доходи цих двох магазинів додатків за останні п’ять років, повідомивши про сукупне щорічне зростання близько 31% (31,3% для App Store і 31,2% для Google Play).

Середні споживчі витрати для 100 провідних видавництв в світі в першому кварталі 2019 року в обох магазинах були на 12,1% вище, ніж за той же період в минулому році, коли було витрачено 116 мільйонів доларів. Якщо порівнювати з 2014 роком, то збільшення склало 285% (в середньому App Store з тих пір виріс на 291%, а Google Play Store — на 289%).

Якщо ж не враховувати гри, то середній дохід видавництв в App Store склав 23,3 млн доларів проти 7 млн доларів в Google Play.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.