ОС HongMeng може швидко зайняти 30% ринку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Індійський мережевий інформатор Мукул Шарма (Mukul Sharma) опублікував цікаві подробиці про нову операційну систему HongMeng, яка створюється силами компанії Huawei для того, щоб замінити Android.

Спочатку вважалося, що HongMeng буде використовуватися тільки в мобільних пристроях Huawei і Honor, проте свіжі дані вказують на те, що операційна система може з’явитися і в смартфонах інших виробників.

За неофіційною інформацією, інші китайські компанії, стурбовані торговою війною між США і Китаєм і санкціями, накладеними на Huawei, в даний момент розглядають можливість використання HongMeng в своїх мобільних пристроях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нібито в даний момент мова йде про найбільших гравців ринку, включаючи Oppo, Vivo і Xiaomi. В разі позитивного для Huawei розвитку подій, за оцінкою інсайдера, ринкова частка HongMeng в короткі терміни може скласти 30%.

У будь-якому випадку очікується, що Google втратить величезну частину доходу, що позначиться не тільки на цій компанії, але і на всій американській економіці в цілому.

Поставки смартфонів Huawei в 2019 році можуть впасти на 60 млн одиниць, але компанія розраховує відігратися вже в 2021 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.