Huawei Nova 5 Pro буде коштувати від 16 тис грн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони Huawei лінійки Nova 5 представлять 21 червня: крім власне Nova 5 повинні представити ще бюджетну модель Nova 5i і флагманську Nova 5 Pro. Вже зараз, за п’ять днів до прем’єри, стала відома вартість топової моделі лінійки.

Зображення, яке опублікував мережевий інформатор Мукул Шарма (Mukul Sharma), говорить, що Nova 5 Pro буде коштувати $600 (16 000 грн.) в базовій версії – з 8 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам’яті. Найдорожча версія моделі оцінена в $710 (18 900 грн.). У неї, судячи з усього, буде 256 ГБ флеш-пам’яті. Інсайдер зазначає, що ці дані слід можуть змінитися, але їх цілком можна приймати за орієнтир. Також сайт підтвердив ключові характеристики моделі – наявність екрану OLED з вбудованим сканером відбитків пальців, фронтальної камери роздільною здатністю 32 Мп, багатомодульним основної камери з чільним датчиком роздільною здатністю 40 Мп, акумулятор ємністю 4000 мА·год.

За чутками, в лінійці Nova 5 може виявитися модель з підтримкою 5G. І логічно думати, що це буде топовий Nova 5 Pro. Але поки ці дані не підтверджені офіційно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.