Categories: Смартфони

Анонс Xiaomi Amazfit Verge 2 – найкращі в світі смарт-годинники з вбудованим NFC

Share

Китайська корпорація Xiaomi точно в ударі, так як вона вже анонсувала фітнес-браслет Mi Band 4 і смарт-годинник Amazfit Health Watch, які отримали функцію ЕКГ і дуже привабливий цінник. Втім, на щастя, на цьому все не обмежилося, тому що даний виробник анонсував ще один смарт-годинник, а називаються він Xiaomi Amazfit Verge 2. Новинка за сукупністю якостей є кращою в своєму класі, пропонуючи за скромною ціною масу можливостей, в тому числі чіп NFC для роботи з платіжною системою Mi Pay.

Смарт-годинник Xiaomi Amazfit Verge 2 вигідно відрізняються від багатьох інших тим, що вони мають круглу форму, тому їх дуже складно відрізнити від звичайних наручних годинників. Новинка володіє 1,39-дюймовим AMOLED-дисплеєм (круглим) з роздільною здатністю 454 на 454 пікселів, а за захист матриці у відповіді загартоване скло, покрите олеофобним напиленням для запобігання появи відбитків пальців. Є захист від води і пилу за стандартом IP68, завдяки якій можна плавати з наручним гаджетом в басейні, приймати ванну і звичайно ж ходити в душ.

Апаратною основою цих смарт-годинників виявився процесор Qualcomm Snapdragon Wear 2500, який володіє частотою 1,1 ГГц. Усередині новинки знаходяться 512 МБ оперативної і 4 ГБ постійної пам’яті, а ще вона підтримує роботу в мережах всіх трьох поколінь за рахунок підтримки технології eSIM. За рахунок цього з годин можна здійснювати голосові повідомлення, відправляти повідомлення і використовувати мобільний інтернет, а телефон для всього цього не буде потрібно. Втім, звичайно, годинник можна запросто підключити до смартфону, використовуючи Bluetooth 5.0.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не обійшлося звичайно ж без такої новомодної функції, як ЕКГ. Смарт-годинник Xiaomi Amazfit Verge 2 здатні робити повноцінні електрокардіограми з точністю 97%. За автономність відповідає батарея ємністю 420 мАг, одного повного заряду якої вистачає на 28 годин роботи при постійному підключенні до мережі 4G LTE. Купити новинку стане можливим в декількох кольорах, а саме – в чорному і сріблястому, причому корпус виконаний зі сталі. Базова модель (без ЕКГ) коштує 4 000 гривень, тоді як за модель з ЕКГ просять 6 000 гривень. На офіційному сайті Xiaomi вже можна оформити замовлення на цей наручний гаджет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024