Анонс Xiaomi Amazfit Verge 2 – найкращі в світі смарт-годинники з вбудованим NFC

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Китайська корпорація Xiaomi точно в ударі, так як вона вже анонсувала фітнес-браслет Mi Band 4 і смарт-годинник Amazfit Health Watch, які отримали функцію ЕКГ і дуже привабливий цінник. Втім, на щастя, на цьому все не обмежилося, тому що даний виробник анонсував ще один смарт-годинник, а називаються він Xiaomi Amazfit Verge 2. Новинка за сукупністю якостей є кращою в своєму класі, пропонуючи за скромною ціною масу можливостей, в тому числі чіп NFC для роботи з платіжною системою Mi Pay.

Реклама

Смарт-годинник Xiaomi Amazfit Verge 2 вигідно відрізняються від багатьох інших тим, що вони мають круглу форму, тому їх дуже складно відрізнити від звичайних наручних годинників. Новинка володіє 1,39-дюймовим AMOLED-дисплеєм (круглим) з роздільною здатністю 454 на 454 пікселів, а за захист матриці у відповіді загартоване скло, покрите олеофобним напиленням для запобігання появи відбитків пальців. Є захист від води і пилу за стандартом IP68, завдяки якій можна плавати з наручним гаджетом в басейні, приймати ванну і звичайно ж ходити в душ.

Апаратною основою цих смарт-годинників виявився процесор Qualcomm Snapdragon Wear 2500, який володіє частотою 1,1 ГГц. Усередині новинки знаходяться 512 МБ оперативної і 4 ГБ постійної пам’яті, а ще вона підтримує роботу в мережах всіх трьох поколінь за рахунок підтримки технології eSIM. За рахунок цього з годин можна здійснювати голосові повідомлення, відправляти повідомлення і використовувати мобільний інтернет, а телефон для всього цього не буде потрібно. Втім, звичайно, годинник можна запросто підключити до смартфону, використовуючи Bluetooth 5.0.

Не обійшлося звичайно ж без такої новомодної функції, як ЕКГ. Смарт-годинник Xiaomi Amazfit Verge 2 здатні робити повноцінні електрокардіограми з точністю 97%. За автономність відповідає батарея ємністю 420 мАг, одного повного заряду якої вистачає на 28 годин роботи при постійному підключенні до мережі 4G LTE. Купити новинку стане можливим в декількох кольорах, а саме – в чорному і сріблястому, причому корпус виконаний зі сталі. Базова модель (без ЕКГ) коштує 4 000 гривень, тоді як за модель з ЕКГ просять 6 000 гривень. На офіційному сайті Xiaomi вже можна оформити замовлення на цей наручний гаджет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: