HTC спробує щастя зі смартфоном Zero

Meizu вже намагалася випустити смартфони Zero, позбавлені роз’ємів і кнопок, але не вийшло. Тепер в HTC спробували спробувати щастя з моделлю з такою ж назвою. Чи вийде — поки незрозуміло.

Судячи по картинках, Zero виявиться традиційним смартфоном в плані дизайну, але не зовсім традиційним для самої HTC — це якщо дивитися на фронтальну панель з врізаною камерою рівно по центру. Очікується, що в аналогічному ключі буде виконана фронтальна камера прийдешніх Samsung Galaxy Note 10.

Ззаду все простіше і звичніше — здвоєна камера з основним датчиком внизу і додатковим вгорі. Різниця між ними буде не тільки в роздільній здатності, але і в об’єктивах: звичайний — внизу і надширококутний вгорі. Сканер відбитків пальців не спостерігається ні ззаду, ні на бічній грані, значить, він буде інтегрований в дисплей. А це, в свою чергу, говорить про використання в смартфоні екрану OLED.

На цьому подробиці про HTC Zero закінчуються. Але будемо сподіватися, що найближчим часом з’явиться більше даних про цю модель.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.