Samsung представила смартфон Galaxy M40 з «музичним» екраном і потрійною камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung поповнила асортимент смартфонів серії Galaxy M флагманською моделлю M40. Новинка, як і інші представники лінійки, буде продаватися виключно через інтернет (найбільшим майданчиком в Індії, де і анонсували модель, стане місцеве дзеркало сайту Amazon) за ціною $290 (7 700 грн.). Враховуючи функціональну насиченість моделі і цілком адекватну вартість, можна не сумніватися, що Galaxy M40 виб’ється у лідери ринку смартфонів Індії.

Модель оснащена екраном IPS Infinity-O (з врізаною фронтальною камерою) діагоналлю 6,3 дюйма роздільною здатністю Full HD+. Дисплей займає 91,8% площі передньої панелі. Крім своєї безпосередньої функції він виконує роль гучномовця.

В якості апаратної платформи виступила SoC Snapdragon 675, обсяги оперативної та вбудованої флеш-пам’яті склали, відповідно, 6 і 128 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На тильній панелі розміщена потрійна камера, запозичена у Galaxy A70. Основний датчик роздільною здатністю 32 Мп з’єднаний з об’єктивом з діафрагмою F/1,7. Другий датчик характеризується роздільною здатністю 8 Мп і ширококутним об’єктивом з діафрагмою F/2,2 і кутом огляду 123°. Нарешті, третій модуль з датчиком роздільною здатністю 5 Мп і об’єктивом з діафрагмою F/2,2 застосовується для аналізу глибини сцени.

Фронтальна камера характеризується датчиком роздільною здатністю 16 Мп і об’єктивом з діафрагмою F/2,0.

Так як ця модель позбавлена екрану OLED, то і сканер відбитків пальців не інтегрований в екран, а розміщений на тильній панелі. Що ж стосується ємності акумуляторної батареї, то вона склала 3500 мА·год.

Цікаво ось що: подібно флагманам, Galaxy M40 позбавлений стандартного роз’єму для навушників, так що користувачам доведеться подбати про бездротову гарнітуру, або дротову — з портом USB-C. Товщина смартфона становить 7,9 мм, маса — 168 грамів.

Galaxy M40 працює під управлінням Android 9.0 Pie з інтерфейсом One UI 1.1, але пізніше цього року для нього вийде оновлення до Android Q.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.