Кнопкові телефони знову стають популярними

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Більшість користувачів потребує звичайного і надійного телефона, який передбачає доступ в інтернет і досить вузькі можливості по «обов’язковим» сервісів.

Реклама

Таким, як, наприклад, YouTube і меседжер, повідомляє Hotgeo .

При цьому вони володіють значно меншими габаритами і енергозатратністю, а також дуже привабливою ціною.

Великі екрани девайсів незручні тим, що наслідком їх використання є швидке розрядження акумулятора. Крім того, вже після першого падіння вони часто виходять з ладу.

Тому, кнопкові телефони, які мають такі опції смартфонів, стрімко набирають свою популярність.

При цьому телефони користуються підтримкою Wi-Fi, GPS і LTE. Важливою перевагою є і те, що для їх роботи цілком достатньо ОЗУ в 256 МГ.

Всьому цьому цілком задовольняють моделі, в основі яких операційна система KaiOs. Вона створена на базі Linux.

Телефони з цією системою, за даними аналітиків ринку гаджетів, вже зайняли на ньому 1,13%. Однак, з’явилися вони там лише 4 місяці тому. Їхні продажі ростуть просто рекордними темпами. Немає підстав припускати, що ця тенденція зміниться.

Також варто не забувати, що, згідно зі статистичними даними, більше 70% українців, чий вік перевищує 55 років, користуються інтернетом.

Такі моделі телефонів стануть для них справжнім подарунком. Їм не потрібна ні «крутість», ні «просунутість». Потрібні зручність і надійність за прийнятну ціну.

Це і пропонують кнопкові телефони з деякими опціями смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: