Смартфон Oppo з гнучким екраном і висувною камерою позує на рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Oppo вже досить давно працюють над складним смартфоном з гнучким екраном – прототип такої моделі демонструвався ще в лютому на виставці Mobile World Congress 2019. А сьогодні нідерландське джерело опублікувавло рендери іншої перспективної моделі Oppo з гнучким екраном – її особливість полягає в висувний камері.

Практично всі складні смартфони оснащуються звичайними камерами, але Oppo може першою випустити модель з висувною камерою. Як пише джерело, патентна заявка, подана під Всесвітню організацію інтелектуальної власності (World Intellectual Property Organization, WIPO) тепер доповнена великою кількістю рендерів, що демонструють особливості дизайну перспективної новинки.

Складне виконання позбавляє від необхідності двох систем камер – в залежності від того, згорнуть смартфон або розгорнуто, а також від напрямку камери, різні його половинки виконують функції видошукача. З таким підходом вистачає і однієї камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На жаль, про комерційні перспективи цієї моделі поки нічого не говориться. Але якщо він і вийде в поточному році, то навряд чи раніше осені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.