Підекранні камери — незрілий концепт, як і гнучкі дисплеї

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe, який регулярно постачає громадськість новою інформацією з індустрії мобільних пристроїв, прокоментував новини про підекранні фронтальні камери.

Нагадаємо, в суботу спливла інформація про відповідний патент, який був зареєстрований компанією Xiaomi, а пару днів тому Oppo і Xiaomi показали робочі прототипи смартфонів, які оснащені подэкранными фронтальними камерами.

За словами інсайдера, на відточування даної технології, як і багатьох інших технологій, які вже досить давно існують в індустрії, знадобиться кілька років. Досить згадати прототипи гнучких екранів, які показували кілька років тому. Але навіть сьогодні у лідера індустрії компанії Samsung виникли серйозні проблеми з Samsung Galaxy Fold.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ice Universe додав, що в другій половині цього року багато виробників будуть використовувати в своїх смартфонах екрани Super AMOLED з невеликим вирізом діаметром трохи більше 3 мм під фронтальну камеру. Протягом наступних року-двох діаметр отвору повинен зменшитися приблизно до 1 мм.

Схожу заяву Ice Universe робив у березні цього року, тобто він не змінює свою позицію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.