Huawei Mate 30 з HongMeng OS або Ark OS представлять 22 вересня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що лінійка флагманських телефонів Huawei Mate 30 і Mate 30 Pro буде представлена восени цього року. Свіжа інформація, якою поділився в Twitter джерело, вказує на те, що лінійка Mate 30 буде побудована на однокристальній системі Kirin і працювати під управлінням пропрієтарної операційної системи HongMeng.

Згідно з новими даними, серія Huawei Mate 30 може дебютувати вже 22 вересня. При цьому протягом останніх двох років китайський виробник випускав серію смартфонів Mate в жовтні.

Нагадаємо, після введеної заборони на продукцію Huawei з боку США компанія зареєструвала торгові марки HongMeng і Ark OS. Крім того, офіційні особи компанії підтвердили, що Huawei працює над власною мобільною операційною системою, яка дозволить замінити Android в смартфонах компанії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно TSMC офіційно оголосила про початок масового виробництва однокристальних систем Kirin 985 з використанням технологічного процесу 7nm + другого покоління методом літографії в жорсткому ультрафіолетовому діапазоні (EUV).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.