Samsung Galaxy Note 10 і Note 10 Pro отримають одинарні фронтальні камери, врізані в екран

За останні кілька днів інсайдери опублікували кілька варіантів того, як буде виглядати флагманський планшетофон Samsung Galaxy Note 10.

Починалося все з того, що блок камери став вертикальним і спочатку розташовувався в центральній верхній частині задньої панелі. Потім, він перемістився в лівий верхній кут, причому були запропоновані версії з різною кількістю модулів. Ця версія була прийнята за основу виданням Phone Arena при створенні реалістичних тривимірних моделей.

Пару днів тому відомий інсайдер під ніком Ice Universe опублікував ескіз блоку основної камери, на підставі якого було зроблено припущення, що Samsung Galaxy Note 10 отримають камеру, схожу на камеру Huawei P30 Pro.

https://twitter.com/BenGeskin/status/1133577008586346496

Також з’явилося припущення, що Samsung Galaxy Note 10 отримає одинарну фронтальну камеру, врізану в екран по центру, а моделі Samsung Galaxy Note 10 Pro дістанеться здвоєна камера. За тим же принципом, який використовувався в моделях Galaxy S10 і Galaxy S10+.

Однак Ice Universe однозначно заявив, що Samsung Galaxy Note 10 і Note 10 Pro отримають одинарні фронтальні камери, врізані в екран, а також що дійсно правильним рендером новинок є той, який ви бачите в даній замітці.

Презентація пристроїв відбудеться в серпні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.