Samsung Galaxy Note 10 отримає цікавий стилус та нову функцію S Pen

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилася чергова порція інформації про флагманський смартфон Samsung Galaxy Note 10, анонс якого очікується тільки в серпні.

За даними відомого китайського інсайдера Ice Universe, однією з особливостей смартфона під кодовою назвою “Da Vinci” стане додаток S Pen Remote Control.

Джерело висловилося з цього приводу досить загадково і подробиць не повідомило, лише назва програми. Можна припустити, що додаток дозволить віддалено керувати зі смартфона стилусом S Pen по Bluetooth.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З іншого боку, експерти побачили тут можливий натяк на появу підтримки Wi-Fi, що дозволить використовувати S Pen на значно більшій відстані, ніж дозволяє Bluetooth. Не можна забувати і більш ранній слух про вбудовану камеру в стилусі.

Як очікується, Samsung Galaxy Note 10 вийде в чотирьох варіантах – два розміри, з підтримкою 4G і 5G. Кардинальних відмінностей від попередника і Galaxy S10 в новинці не буде, це скоріше еволюція, ніж революція. Головні відмінності по дизайну від Galaxy S10 — отвір в центрі екрану під фронтальну камеру і вертикальна орієнтація основної камери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.