Справжні скріншоти iOS 13 демонструють темну тему і оновлені додатки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ресурс 9to5Mac опублікував скріншоти мобільної платформи iOS 13, які повинні дебютувати на конференції розробників WWDC 2019.

За словами джерела, на цей раз в мережі з’явилися справжнісінькі скріншоти, отримані ексклюзивно від надійних джерел, а не макети і рендери, як це було в попередніх витоках.

Гаряче очікувана темна тема активується в Налаштуваннях або через “Центр управління”. На домашньому екрані єдиною різницею в такому режимі стане темна, а не світла панель Dock. Можливо, для темної теми Apple підготує спеціальні шпалери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У програмі «Музика» можна помітити, що Apple використовувала «справжній» темний колір в якості фону, який відмінно виглядає на екрані OLED.

Ще одне нововведення iOS 13 — змінений інтерфейс після зняття скріншота з розмитим фоном і більш «життєвими» інструментами для написів. У iPad таку панель з інструментами можна буде переміщати по екрану.

Додаток «Нагадування» також змінився, крім того він з’явиться в новій macOS 10.15. На iPad у великій вертикальній панелі розташовані окремі секції “сьогодні”, “заплановано”, “відмічені” і “все”, а також поле пошуку і списки.

Додаток “Знайти iPhone” і “знайти друзів” об’єднані в один. Тепер він називається Find My (знайти) і володіє сумарною функціональністю двох минулих додатків.

На iPhone з екранами OLED темна тема також допоможе економити заряд акумулятора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.