Камеру Vivo NEX 2 можна буде від’єднувати і кріпити на металевих поверхнях або екрані смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зовсім недавно в китайській соціальній мережі Weibo офіційний представник Vivo підтвердив, що презентація смартфона Vivo NEX 2 відбудеться вже зовсім скоро. А ще до цього відомий інсайдер під ніком Ice Universe заявив, що Vivo NEX 2 стане одним з найбільш цікавих з точки зору дизайну смартфонів другої половини року.

Тепер же в Мережі поширюється неофіційна інформація про Vivo NEX 2, яка здається дуже цікавою. Йому приписують так звану знімну камеру, яка автоматично запускає додаток камери, коли ви знімаєте її зі свого місця на задній панелі.

Магніти всередині дозволять закріпити камеру на металевих поверхнях або екрані смартфона. Це дійсно революційне рішення і ще один спосіб повністю відмовитися від фронтальної камери. Цей блок повинен бути оснащений вбудованим акумулятором, який буде заряджатися бездротовим шляхом, коли камера знаходиться на своєму основному місці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Імовірно, старша версія буде побудована на базі однокристальної системи Snapdragon 855, але покупцям можуть запропонувати і більш доступний варіант зі Snapdragon 7xx.

Чекаємо появи нових подробиць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.