Samsung Galaxy S9 продають за неймовірно низькою ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще в першій половині 2018 року, тобто один рік тому, в продаж надійшов флагманський смартфон Samsung Galaxy S9, який до цих пір є дуже навіть актуальним, тому купити його мріють мільйони людей по всьому світу. Якщо на старті продажів зробити це було вкрай важко, тому що за апарат в офіційних торгових точках виробника просили 26000 гривень, то тепер його покупка обійдеться в відчутно скромнішу суму грошей. Відтепер за мобільний пристрій топового рівня просять набагато менше, а продають його з складських запасів.

Видання Tehnofan.com.ua провело дослідження ринку і з’ясувало, що смартфон Samsung Galaxy S9 став набагато дешевше, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту. Як вдалося з’ясувати, тепер придбати цей апарат в базовій версії з 64 ГБ пам’яті, яку раніше реалізували за 26 000 гривень, можна за 12 000 гривень, то є майже в два рази дешевше. Настільки сильно даний флагман звалився в ціні трохи більше ніж за один рік, завдяки чому тепер купити його можна за набагато більш привабливою ціною, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту.

За зниженою ціною флагман продають в багатьох торгових точках на території України, причому у деяких серед таких є кілька тисяч позитивних відгуків від задоволених покупців. На вибір пропонують чорну, фіолетову, сріблясту, золотисту, блакитну і деякі інші забарвлення, у всіх з яких Samsung Galaxy S9 виглядає дуже привабливо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний пристрій оснащений 5,8-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2960 на 1440 пікселів (QHD +), восьмиядерна процесором Exynos 9810 з тактовою частотою 2,7 ГГц, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам’яті, слотом для установки карт пам’яті microSD об’ємом до 1 ТБ включно, 12 Мп основною і 8 Мп фронтальною камерами, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для навушників, а також акумуляторною батареєю ємністю 3000 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки. Розміри корпусу телефону складають 147,7 x 68,7 x 8.5 мм, тоді як важить він всього 163 грами. Придбати смартфони можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.