Офіційне підтвердження. Багато функцій OnePlus 7 Pro з’являться у старих смартфонів OnePlus

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus офіційно підтвердила недавнє повідомлення про те, що новітні функції OnePlus 7 Pro стануть доступні для старих моделей компанії, а також розкрила подробиці про них.

Окремо наголошується, що не тільки OnePlus 7 Pro і OnePlus 6/6T можуть протестувати новітню операційну систему Android Q, але доступ до неї також отримають смартфони OnePlus 5 і 5T. Правда, щодо термінів запуску компанія поки нічого не обіцяє.

Що стосується нових функцій OnePlus 7 Pro, то для OnePlus 5/5T і 6/6T плануються кілька нововведень, які не зав’язані на апаратну платформу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Fnatic Mode додає продуктивність для онлайн-ігор, відключаючи відволікаючі моменти, одночасно підвищуючи продуктивність CPU і підвищуючи швидкість з’єднання.

Zen Mode відключає на 20 хвилин на смартфоні практично все, крім камери і можливості здійснювати екстрені дзвінки. Режим для бажаючих відпочити від постійних сповіщень та іншої “соціальності”.

Screen Recorder — назва говорить сама за себе. Смартфон зможе записувати відео з екрану у високій якості і з внутрішніми звуками.

Функція Quick reply in landscape дозволяє швидко відповісти на повідомлення, не перемикаючись з гри або відео в горизонтальному режимі.

Технологія DC dimming дозволяє автоматично регулювати яскравість OLED відповідно до навколишнього середовища, регулюючи живлення екрану. Спочатку вона з’явиться в бета-версії Oxygen OS на OnePlus 6 і 6T, а пізніше — і на OnePlus 5 і 5T.​

RAM Boost — управління оперативною пам’яттю з урахуванням звичок користувача. Система пророкує подальші дії користувача і підвищують продуктивність смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.