Categories: Смартфони

Xiaomi представила Redmi K20 – «вбивця» флагманів за дуже низькою ціною

Share

Компанія з Китаю вирішила трохи схитрувати, так як вона не стала проводити лічені години назад повноцінну презентацію новинки. Замість цього інформацію про Xiaomi Redmi K20 додали на офіційний сайт, заявивши про те, що повноцінний анонс відбудеться на наступному тижні – 28 травня. Втім, зате тепер відомі основні технічні характеристики новинки і дані про те, яке технічне оснащення вона отримає. Користувачів чекає восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,8 ГГц, а також акумулятор ємністю 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки.

Крім цього, всі користувачі в цьому телефоні вправі розраховувати на вбудований в дисплей сканер відбитків пальців 7-го покоління, підтримку технології Game Turbo 2.0 для підвищення продуктивності в відеоіграх, потрійну основну камеру з роздільною здатністю 48 Мп і оптикою Sony, а також на висувну фронтальну камеру , яка висувається з верхнього торця. Вже зараз всі охочі можуть оформити попереднє замовлення на Xiaomi Redmi K20, що можна зробити на офіційному сайті, внісши суму в розмірі 100 юанів як депозит.

Ті, хто оформлять попереднє замовлення і внесуть на рахунок потрібну суму грошей, отримають «вбивцю» флагманів найпершими в світі, обіцяє виробник. Хоч офіційно інформація про вартість Xiaomi Redmi K20 і тримається в секреті, але відомо, що даний телефон у версії з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті обійдеться в 2599 юанів, що становить приблизно 10 000гривень. Мобільний пристрій за межами Китаю, можливо, вийде на ринок під назвою Pocophone F2, Xiaomi Mi 9T, або ж під якимось іншим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Компанія Vodafone запускає власну версію штучного інтелекту: що зміниться для абонентів

    Один з найбільших мобільних операторів України поділився цікавою інформацією. Виявляється, що компанія протягом тривалого періоду…

    15.05.2024

    Apple анонсувала нові опції в iOS 18

    Apple почала тизерити нові функції, які стануть доступними на смартфонах після виходу iOS 18. Поки…

    15.05.2024

    У iOS 18 можна буде запускати програми голосом, причому без участі Siri

    Однією з найцікавіших функцій iOS 18, яку Apple анонсувала сьогодні, стане можливість запуску додатків або…

    15.05.2024

    Помилка в iOS 17.5 призводить до появи старих видалених фотографій

    На Reddit почали з'являтись повідомлення про те, що в останньому оновленні iOS 17.5 з'явилася помилка,…

    15.05.2024

    Як менше користуватися смартфоном: у вчених є відповідь

    Дослідження університету Мічігану показує, що утруднення функцій прокручування і натискання на екрані телефону на 16%…

    15.05.2024

    Чому Apple та Samsung не поспішають впроваджувати швидку зарядку

    У світі технологій, що постійно розвивається, для смартфонів дебати навколо швидкої зарядки посіли центральне місце,…

    15.05.2024