Categories: Смартфони

Представлений Xiaomi Redmi 7A – найдоступніший бюджетний смартфон

Share

Смартфон Xiaomi Redmi 7A вдає із себе смартфон початкового рівня, тому чекати від нього занадто багато чого явно не варто. Мобільний пристрій оснащений 5,45-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 1440 на 720 пікселів (HD +), восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 439 з тактовою частотою 2,0 ГГц, графічним прискорювачем Adreno 505, 2/3/4 ГБ оперативної і 16/32 / 64 ГБ постійної пам’яті, слотом для установки карт пам’яті microSD об’ємом до 400 ГБ включно, модулі зв’язку Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 4.2 LE, A-GPS, 4G VoLTE і GLONASS, а також акумулятором ємністю 4000 мАг.

На жаль, для NFC в цій моделі місця не знайшлося, тому використовувати новинку з платіжною системою Google Pay абсолютно точно не вийде, але зате батарея підтримує технологію швидкої зарядки потужністю 10 Вт. Однією з особливостей смартфона Xiaomi Redmi 7A є FM-радіо, слухати яке можна без підключення до інтернету. Серед інтерфейсів користувачів чекають microUSB і 3,5 мм для підключення навушників. Розміри корпусу з полікарбонату складають 146,3 х 70,41 x 9,55 мм, тоді як важить весь апарат 150 грамів.

На тильній частині телефону знаходиться 13 Мп основна камера, тоді як на лицьовій знайшлося місце для 5 Мп фронтальної фотокамери. Як і у всіх інших смартфонах серії, новинка в особі Xiaomi Redmi 7A позбавлена ​​сканера відбитків пальців, тому всім тим, кому він потрібен, варто придивитися до іншими телефонами китайської корпорації. Прямо «з коробки» на мобільний пристрій встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie в особі прошивки MIUI 10, причому компанія-виробник обіцяє оновити новинку до MIUI 11 на базі Android 10.0 Q.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Купити телефон можна в чорному і синьому кольорах, а продаж почнуться 28 травня 2019 року. Виробник не став розкривати цінник телефону, але від ряду джерел відомо про те, що покупка обійдеться в $ 97. Звичайно, за такою ціною придбати мобільний пристрій зможуть покупці з Китаю, тоді як в Україні та інших країнах світу цінник виявиться вищим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Смартфони на Android скоро отримають новий спосіб керування налаштуваннями виведення звуку

    Схоже, Google працює над цікавою новою можливістю для користувачів Android – можливістю керування виведенням звуку…

    01.05.2024

    У росії створюють РЕБ-дрон із штучним інтелектом

    Російська компанія «Герань» заявила про створення мобільної установки «Абзац», яка, за їхніми словами, здатна боротися з безпілотними літальними…

    01.05.2024

    Телефон на зарядці всю ніч: шкідливо чи ні

    Багато власників смартфонів побоюються залишати гаджети на зарядці на всю ніч і правильно роблять. Пояснюємо,…

    01.05.2024

    Мільярди смартфонів в небезпеці через дефект клавіатури

    Нещодавній звіт фахівців з кібербезпеки з Citizen Lab виявив суттєвий недолік безпеки в кількох популярних…

    01.05.2024

    Новий вірус для Android заражає пристрої користувачів через зламані сайти WordPress

    Хакери почали розповсюджувати нове шкідливе програмне забезпечення для операційної системи Android під назвою Wpeeper. Цю…

    01.05.2024

    Що таке NFC: як воно працює і що ви можете з ним робити

    Комунікація ближнього поля (далі NFC) - це технологія смартфонів і пристроїв, що носяться, яка живе…

    01.05.2024