Найсвіжіші рендери Samsung Galaxy Note 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пару днів тому Інсайдер Веніамін Гескін (Ben Geskin) виклав комп’ютерні зображення майбутнього планшетофона Samsung Galaxy Note 10, проте потім він отримав нову інформацію.

Використовуючи дану інформацію, Гескін створив парочку нових рендерів Samsung Galaxy Note 10, які ми пропонуємо вашій увазі. Основні зміни відбулися на задній панелі, основна камера перемістилася в лівий верхній кут.

Що стосується лицьової панелі, то ми бачимо фронтальну камеру, що складається з одного і двох модулів, яка врізана в центральну верхню частину екрану.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Читачі Twitter відзначають, що Samsung Galaxy Note 10 поки що не дивує в плані дизайну. Втім, це підтверджують і інші джерела, які заявляють, що Samsung Galaxy Note 10 стане поліпшеною версією Samsung Galaxy Note 9 і Galaxy S10.

Презентація Samsung Galaxy Note 10 очікується в серпні цього року. Смартфон повинен отримати флагманську камеру, так як Samsung Galaxy S10 5G сьогодні очолює рейтинг DxOMark разом з Huawei P30 Pro.

Читачів може зацікавити, чому зображення Гескіна викладаються на сторінках нашого ресурсу. Адже хто завгодно може зробити масу подібних рендерів. Справа в тому, що у даного інсайдера, як і і ще у кількох людей в мережі, досить хороший послужний список. Вони не просто тикають пальцем в повітря, а отримують інформацію по своїх каналах. Той же Гескін першим виклав правильні рендери iPhone X і багатьох інших смартфонів.

На ще одному рендері він взяв блок камер Samsung Galaxy S10 5G, розгорнув і помістив його в лівий верхній кут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.