Oukitel анонсувала лінійку смартфонів Young як конкурент Redmi Note 7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Oukitel вирішила взяти приклад зі своїх старших колег по індустрії смартфонів, які створюють нові бренди, і анонсувала нову серію смартфонів, що отримала назву Young.

Назва прямо вказує на те, що лінійка буде орієнтована на молоду аудиторію. Перший смартфон нової серії отримав назву Oukitel Y4800, до його головним особливостям ставляться настільки модна сьогодні 48-мегапіксельна камера і досить сучасна начинка, а також ціна.

Виробник поки не поспішає розкривати карти, обіцяючи лише, що ціна в хорошому сенсі шокує потенційних покупців. Ймовірно, смартфон буде одним з найдоступніших у своєму класі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Додатковий модуль в основній камері має роздільну здатність 5 Мп. Така конфігурація використовується у вкрай популярному Redmi Note 7. Фронтальна камера, яка знаходиться в краплеподібному вирізі дисплея, що має роздільну здатність 16 Мп і ширококутний об’єктив.

Смартфон оснащений екраном діагоналлю 6,3 дюйма, однокристальною системою MediaTek Helio P60, 6 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті пам’яті.

Вихід Oukitel Y4800 очікується в червні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.