Oppo готує повноекранний смартфон з екстраординарною камерою

Вже представлені смартфони Samsung Galaxy A80 і Asus ZenFone 6, які оснащені камерою, що дозволяє використовувати її для зйомки селфі в разі необхідності. Для цього вона може повертатися на 180 градусів.

Нещодавно опублікований патент підтверджує, що китайський виробник Oppo також вивчає можливості системи з рухомою камерою.

Судячи по картинках, можна припустити, що Oppo розглядає можливість установки в поворотну камеру одного або двох датчиків зображення, однак джерело стверджує, що в описі патенту йдеться про інше. З одного боку висувний модуль оснащений двома камерами, а з іншого — одним.

Користувач може в будь-який момент вибрати відповідну для конкретного сценарію камеру. В описі не йдеться про те, чи зможуть одинарна і здвоєна камера працювати одночасно. У такому разі за допомогою такої системи можна було б робити панорамні знімки з кутом огляду 360 градусів (або близьким до нього).

При цьому видно, що спалахом оснащені як одинарна, так і здвоєна камери. У патенті також йдеться, що поворотний модуль можна зафіксувати під будь-яким кутом, для того, щоб робити знімки або записувати відео під незвичним кутом і контролювати процес на екрані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я