Показані основні особливості дизайну Samsung Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10 Pro

Як ми вже писали, відомий китайський інсайдер Ice Universe розсекретив ряд особливостей дизайну смартфона Galaxy Note 10. Тепер ресурс PhoneArena опублікував пару рендерів, що показують одну з цих особливостей.

Джерело повідомляло про нове місце розташування фронтальної камери. Як показали на PhoneArena, у Galaxy Note 10 збережеться отвір під камеру прямо в екрані, але не в правому верхньому кутку, а вгорі по центру. Камера успадкує свої характеристики у Galaxy S10 — датчик роздільною здатністю 10 Мп. Модель Galaxy Note 10 Pro отримає також 8-мегапіксельний датчик глибини.

Очікується зміна розташування і орієнтації з горизонтальною на вертикальну у основної камери. На думку PhoneArena, четвірна камера Galaxy Note 10 Pro буде нагадувати розкладку у Galaxy A9 — чотири модулі розташовані вертикально в один ряд у лівому верхньому кутку задньої панелі. У Galaxy Note 10 буде відсутній модуль Time-of-Flight і камера виявиться потрійною. Апаратні параметри, будуть як у Galaxy S10 і Galaxy S10 5G.

Також Ice Universe зазначив, що в Galaxy Note 10 буде використовуватися пам’ять стандарту UFS 3.0, яка помітно швидше, ніж UFS 2.1 у Galaxy S10.

Офіційний дебют Samsung Galaxy Note10 і Galaxy Note 10 Pro очікується в серпні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.