Lenovo показала ролик зі складаним смартфоном Motorola Razr

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Lenovo, яка володіє американським підрозділом Motorola, показала під час презентації для китайської преси ролик з прийдешнім складним смартфоном Razr. Виявилося, що відео було зроблено стороннім концептмейкером.

Один із журналістів порталу Engadget звернув увагу на те, що Lenovo в короткому тизері пристрою продемонструвала рендери індійського дизайнера під псевдонімом Вакар Хан. У ролику були прибрані всі водяні знаки художника, а в кінці компанія додала свій логотип.

Це сталося – Lenovo навіть додала свій логотип в кінці відео!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
За словами Хана, відео використовувалося без дозволу його творця. Цікаво, що дизайнер розробив свій концепт на основі раніше поданих патентних ескізів смартфона.Якщо вірити витокам, смартфон отримає процесор Snapdragon 710, сканер відбитків пальців, батарею ємністю 2730 мАг і два дисплея: 6,2-дюймовий головний екран і зовнішній для відображення швидких налаштувань. Минулого місяця в мережі вже з’являлися прес-рендери  складаної «розкладачки».

Ще в січні газета Wall Street Journal повідомила, що новинка буде коштувати 1500 доларів, і, відповідно до джерел, з’явиться уже в лютому 2020 року тільки на території США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.