Xiaomi обіцяє, що висувна фронтальна камера Redmi K20 прослужить як мінімум 8 років

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’являється все більше інформації про “великого диявола “(саме так Xiaomi називає новий флагман) Redmi K20. Цього разу інформатором став сам виробник, який розповів подробиці про камери новинки.

І хоч ми вже знали про те, що фронталка тут буде висувною, завдяки раннім витокам, генеральний директор Redmi Лу Вейбинг (Lu Weibing) тепер вже офіційно підтвердив це.

Крім того, він поспілкувався з інженерами і розповів про надійність такої конструкції. Результати тестів показали, що камера витримує понад 300 тисяч циклів відкриття і закриття. І навіть якщо ви будете активувати фронталку по 100 раз, вона стабільно пропрацює як мінімум 8 років.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рекламний тизер підтверджує, що головним в основній камері буде 48-мегапіксельний сенсор Sony IMX586. Такий же встановлений в камерах багатьох сучасних флагманів: наприклад, Xiaomi Mi 9, Oppo Reno, OnePlus 7 Pro і т. д. Очікується, що всього в основної камери буде три модулі.

Нагадаємо, в лінійці буде дві моделі: Redmi K20 і Redmi K20 Pro. За чутками, вони будуть відрізнятися процесорами: Snapdragon 730 в молодшій і Snapdragon 855 в старшій. Інші специфікації пристроїв — однакові. Це 6.39-дюймовий AMOLED-екран зі сканером відбитків пальців, 6/8 ГБ оперативної пам’яті, а також батарея на 4000 мАг з портом USB-C і швидкою зарядкою (27 Вт). Новинкам ще приписують NFC-модуль і роз’єм для навушників. Представити їх повинні в цьому місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.