Samsung усунула проблеми з дисплеєм Galaxy Fold. Гаджет надійде в продаж в червні

За даними порталу Yna.co.kr, Samsung вдалося усунути проблеми з дисплеєм Galaxy Fold. Старт продажів нового пристрою відбудеться в наступному місяці в Південній Кореї.

Samsung анонсувала гнучкий смартфон Galaxy Fold в лютому поточного року. Південнокорейський техногігант пообіцяв, що пристрій надійде в продаж 26 квітня за ціною від 1980 доларів США (52 200 грн.).

За пару тижнів до старту продажів Samsung розіслала Galaxy Fold журналістам, у яких відразу ж виникли проблеми з дисплеєм  смартфона. Деякі користувачі порахували, що причиною стало видалення захисного шару з екрану. Вони помилково вирішили, що це просто пакувальна плівка. В результаті виробник був змушений перенести дату релізу на невизначений термін і почати власне розслідування.

За даними деяких ЗМІ, компанія усунула два головних недоліки Galaxy Fold. В оновленій моделі захисний шар дисплея розташований таким чином, щоб він не відклеювався. Щоб уникнути попадання крихт від їжі, пилу та інших сторонніх часток, що призводять до поломки екрану, була змінена і конструкція самого згину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.