iPhone XI отримав приголомшливу технологію, якої немає в Samsung Galaxy S11

Американська корпорація отримала патент на унікальну по своїй суті технологію, яка напевно стане однією з головних особливостей iPhone XI. Вона представляє із себе спеціальний дисплей, що включає в себе безліч мініатюрних і невидимих ​​для людського ока отворів в дисплеї. Вони здатні пропускати через себе світло, яке дозволить працювати оптичному сканера відбитків пальців. На практиці це означає, що на всій 100% поверхні дисплея з’явиться дактилоскопічний модуль.

Користувач за рахунок цього зможе сканувати свої пальці в будь-якій частині екрану, що дуже зручно. Жоден телефон на базі Android не може похвалитися подібною технологією, а скопіювати її не вийде, так як вона не менш складна в реалізації, ніж сканер особи Face ID, який повністю не зміг повторити ще жоден інший виробник. Розробку такої технології Apple вела з 2014 року, а в 2016 році справа зрушила з мертвої точки і з’явився перший дослідний зразок, який останні роки покращували.

Є всі підстави вважати, що зустріти подібну технологію вдасться в новому iPhone XI і інших продуктах Apple, на зразок iPad Pro. Втім, звичайно, побачити її вдасться лише у флагманських моделях, тому що матриця такого типу виявиться дуже дорогою, адже будь-яка нова технологія значно дорожча тих, які вийшли кілька років тому. За рахунок всього цього у користувачів майбутніх гаджетів «яблучної» корпорації з’явиться можливість підтверджувати свою особистість як по обличчю, так і за рахунок відбитків пальців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 коментар

  1. Ця технологія вже давно існує серед китайських компаній. Здається в VIVO nex вона була представлена. Тож, IPhone not first/

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я